خورشت آلوچه

خورشت آلوچه

خورشت آلوچه ، یکی از غذاهایی هست که محبوبیت خاص خود را در شهرستان بابل دارد . و با آلوچه (گوجه سبز) و گوشت و یا مرغ (به دلخواه) ، مقداری شکر (به دلخواه) ، پیاز ، جعفری و ادویه جات که به دلخواه به خورشت اضافه کنید .

خورشت آلوچه
آلوچه (گوجه سبز)

 

مواد لازم برای ۴ نفر :

۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم گوشت قرمز
3 لیوان جعفری خرد شده
1/۲ لیوان نعنا تازه خرد شده
10 تا ۱۵ عدد آلوچه یا گوجه سبز
زردچوبه و دارچین به میزان لازم
شکر به میزان لازم
روغن به میزان لازم
1 عدد پیاز متوسط

مراحل تهیه خورشت آلوچه :

اول پیاز خرد شده را تفت میدیم و بعد گوشت خرد شده را اضافه کرده و تفت میدیم . وقتی رنگ گوشت تغییر کرد ادویه را اضافه میکنیم و تفت میدیم . یک مقدار آب اضافه میکنیم و میذاریم گوشت بپزه .

جعفری و نعنای خرد شده را تو تابه تفت میدیم و وقتی گوشت نیم پز شد به مواد قابلمه اضافه میکنیم . آلوچه ها را هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم خوب پخته بشه و جا بیافته. در آخر به مقداری که دوست دارید شکر اضافه کنید تا طعم ملس بگیره .

این خورشت خوشمزه را با برنج سرو کنید و نوش جان کنید 😊 .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *